FAQ

Har du stött på patrull? Kanske är det någon annan som upplevt samma problem tidigare? Se våra vanliga frågor här.

Vad är det som har hänt?

Det kan ju vara något som du snabbt kan åtgärda själv så slipper du vänta på oss. Kika på våra frågor här nedan och se om du hittar just din och svaret på den. Om inte, då ringer du eller mailar oss så hjälper vi dig! 

 

  • Jag behöver rektangulära spjäll med samma funktion som DCV-RCb/DCV-BLb/DCV-CFb/etc. Vad heter det i CAD och hur specificerar jag det i beskrivningen?

    Svar:  Våra spjällregleringar heter samma saker i rektangulärt utförande som i cirkulärt, dock levereras de omonterade. Därav får man i CAD normalt använda sig av det rektangulära spjället JSPM samt den rektangulära mätflänsen SMRD. (Regleringarna består förutom dessa delar även av en regulator, och för alla utom DCV-MFb en spjällmotor samt spjäll.) Mer information om de ingående komponenterna finns i respektive produktbeskrivning, se exempelvis för DCV-RCb.

    Gällande hur ni specificerar i beskrivningen så har vi AMA-texter framtagna för respektive produkt. Se exempelvis för DCV-RCb. Sid 1 gäller här cirkulärt utförande medan sida 2 är för rektangulärt. Notera att tillbehören endast utgör exempel; de behövs inte för alla tillämpningar.

VI HJÄLPER DIG GENOM HELA PROCESSEN