The Edge

The Edge - Nytänkande design med vår systemlösning

Kontorsfastigheten i tio våningar (exkl. takterass) är redan en snackis med kaxig strykjärnsformad arkitektur, fantastisk utsikt, rymd och ett underbart ljus. Byggnaden kommer att certifieras enligt Miljöbyggnad Silver och detta gjorde Lindinvent till det bästa alternativet. Inneklimatet är nämligen en av de saker som måste vara på topp och tack vare de stora fönsterytorna från golv till tak, krävs det även solavskärmning. För ytterligare energibesparing och som ett led i hållbarhetstänket har vi även levererat belysningsstyrning.

Genom att dagsljuskompensera och närvarostyra belysningen och samtidigt kombinera den med solavskärmningen spar man energi genom att nyttja naturlig energi från solen som står för den största ljuskällan.

 

Se filmen om The Edge

Pågående