Nya KronanNya Kronan - Årets Bygge 2022

Nya Kronan omfattar tre hus – två helt nybyggda, och ett renoverat från grunden. När projektet är klart kommer Nya Kronan att erbjuda 40 000 kvadratmeter hållbara, flexibla och effektiva kontor samt restaurang, café- och konferensverksamhet.  Kontorsplanen får högt i tak och kan delas upp i flera lokaler med storlekar i spannet 500 – 2 000 kvadratmeter. Ett mycket flexibelt hus som kan välkomna en större verksamhet som vill samlas och skapa sitt eget, eller flera verksamheter.*

Nya Kronan blev utsett till Årets Bygge 2022 i kategorin hotell och kontor och är certifierad enligt LEED Platinum, där de flesta poängen relaterar till en minskning av klimatförändringar.

Ventilationsentreprenaden har utförts av Airteam och bygger på behovsstyrd ventilation med undertempererad tilluft med aktiva don. Det är ett de första stora projekten med våra tilluftsdon ISQ. Ett otroligt tyst och smart tilluftsdon i serien INSQAIR®. 1150 ISQ-200 don har installerats och även webbgränssnittet LINDINSPECT® för enkel översikt och optimering av systemet.

Läs artikeln om oss och Nya Kronan i Branschaktuellt med start på sidan 78.

 

 

*källa https://vasakronan.se/projekt/nya-kronan/

VI HJÄLPER DIG GENOM HELA PROCESSEN