Lindinvent fick en släng guldfeber av IEAB Installation

Att våra produkter och lösningar är guld värda är sedan gammalt. Att de nu dessutom är en del av ett guldkantat system känns som handen i handsken.

Lästid: 2 min

Källa, film & bilder: Hamid Karimi, Mark Kretz

 

När Elpågarna i Malmö skulle bygga ett nytt 1400 kvm kontor anlitade de ventilationsentrepenören IEAB Installation i Malmö. Hamid Karimi som är VD för bolaget har sedan länge etablerade kontakter med Lindinvent då man har flera lyckade samarbete bakom sig. Valet på ventilationssystem blev därför Lindinvents lösningar för behovsstyrd ventilation. 

Hamid har sedan länge, tack vare influenser från Turkiet, velat göra ett tråkigt och trist rum till något fint och hedra det han anser vara det viktigaste rummet i en byggnad; Teknikrummet. Därför kom han på iden att guldfärga ventilationskanalerna. Tanken var även att färga tilluftsdonen i  teknikrummet i guld men av olika anledningar beslöts det att hålla dem neutrala. "Jag ville skicka budskapet att luft är väldigt viktigt – trots att luften är viktig förstör vi miljön", säger Hamid Karimi. 

 Med det i tanken installerades ett tjugotal TTC och ett antal temperaur- och koldioxidgivare från Lindinvent i byggnaden. Även LINDINSPECT används för enkel översyn och optimering av systemet.

Se filmen om Sveriges häftigaste teknikrum med behovsstyrd ventilation från Lindinvent!