Totalkonceptet för en produktiv skolmiljö.


barnen är vår framtid. låt oss göra den hållbar!

Skolan - finns det något viktigare?

Skolan skall vara en trevlig och effektiv plats med de bästa förutsättningarna för inlärning. För att skapa den miljön krävs ett bra inneklimat. Forskning visar nämligen att barn presterar hela 30%* bättre i klassrum med bra ventilation som håller dem pigga och alerta hela dagen. Totalkonceptet LINDINSCHOOL står för ett perfekt inneklimat i skolmiljöer där alla står som glada, pigga och produktiva vinnare! Dessutom är det snällt både för miljön och plånboken. Titta på filmen så förstår du varför!

 

 • läs mer om Hållbarhet >

  Materialval, Energieffektivitet, Flexibilitet

  Läs mer
 • Läs mer om bättre lärande >

  Bra luft-, ljud- och ljuskvalitet

  Läs mer
 • Läs mer om Digitalisering >

  Effektivisering, Sytemintegration

  Läs mer
 • Läs mer om Visualisering >

  optimering, analys, rapporter

  Läs mer

Barnen är vår framtid

Vi kan nog alla relatera till hur man mår efter en dag på kontoret med dålig luft; trött och med lätt begynnande huvudvärk. Skolan och klassrummen är barnens arbetsplats och genom att se till att de har de bästa förutsättningarna för inlärning ökar produktiviteten med 30 %* och de blir piggare, gladare och nyfikna på kunskap. Hela dagen!

*LÄS RAPPORTEN HÄR

Referensobjekt

Skolor med våra produkter & lösningar

Våra lösningar finns i mängder av skolor i Sverige men även i Danmark. Se vilka här och se hur vi skapar en bättre arbetsdag för barn och vuxna varje dag, alla dagar!

SE VÅRA SKOLOR

Digitalisering & smarta skolor - en annan sak vi också är väldigt bra på!

Utvecklingen går ständigt framåt och idag är ioT applicerbart i alla miljöer. Även i skolmiljö för att enkelt se hur lokalerna används, vilka klassrum som är bokade, städade eller har för få/för många elever. Vi kallar det Space Management och är enkelt att hantera för vaktmästare och personal via en app.

Läs mer

VI HJÄLPER DIG GENOM HELA PROCESSEN