INOFFIX - DEN SMARTA APPEN SOM SPAR ENERGI

Att kunna optimera och ha koll på fastigheten är ett stort mervärde för fastighetsägaren men även hyresgästen som enkelt kan styra och optimera inneklimatet via appen som finns både för iOS och Android. Enkelt, digitalt & värdeskapande!

InOffix

InOffix

Vad har en App med fastighetsskötsel göra?

Genom att ge varje rum eller objekt en dedikerad QR kod och placera denna på plats kan man väldigt enkelt vis scanning se all info som rör just den specifika platsen.  Det blir alltså väldigt enkelt att boka, belägga, skapa rapporter, ge och få information, begär olika åtgärder (städning etc), beställa, rondera och analysera.

Enkelt

Detta skapar givetvis en väldigt kostnadseffektiv lösning eftersom det inte behövs någon installerad hårdvara, ingen elinstallation och hyresgästen/fastighetsägaren kan sätta upp detta på egen hand med hjälp av en skrivare, en smart phone och ett webbgränssnitt. Detta gäller även setup som är väldigt enkelt. Det är bara att följa anvisningarna.

Digitalt

Alla funktioner administreras, loggas och analyseras digitalt för tydlighet och spårbarhet.

Värdeskapande

Kostnaden för QR koden och tjänsten skall understiga värdet rejält. Det är det enda sättet att få nöjda användare. Själv debiteringsmodellen bygger på nyttjandefrekvens.

 

 

VI HJÄLPER DIG GENOM HELA PROCESSEN