INOFFIX - DEN SMARTA APPEN SOM SPAR ENERGI

Ändra temperaturen, justera solskyddet, boka rummet, bilen eller kolla prylens manual/instruktionsfilm. Vad var nu lösen till gäst Wi-Fi? Strular något? Anmäl det med ett foto på nolltid eller skapa en app-baserad enkät för att inventera status på kontorsplatserna på plan fem och sex. Möjligheterna är många och blir bara fler.
Smarta funktioner gör även kontoret energieffektivare och mer hållbart.

Som om det inte räcker – det är billigt också!

InOffix

InOffix

Vad har en App med fastighetsskötsel göra?

Genom att ge varje rum eller objekt en dedikerad QR kod och placera denna på plats kan man väldigt enkelt vis scanning se all info som rör just den specifika platsen.  Det blir alltså väldigt enkelt att boka, belägga, skapa rapporter, ge och få information, begär olika åtgärder (städning etc), beställa, rondera och analysera.

Enkelt

Detta skapar en väldigt kostnadseffektiv lösning eftersom det inte behövs någon installerad hårdvara, ingen elinstallation och hyresgästen/fastighetsägaren kan sätta upp detta på egen hand med hjälp av en skrivare, en smartphone och ett webbgränssnitt. Detta gäller även setup som är väldigt enkelt. Det är bara att följa anvisningarna.

Appen kommunicerar med appservern som i sin tur kommunicerar med ett API med anläggningen för styrning av inneklimat och solskyddsstyrning. 

Digitalt

Alla funktioner administreras, loggas och analyseras digitalt för tydlighet och spårbarhet.

Värdeskapande

Hyresgästen upplever ett mervärde i att kunna påverka inneklimat, solskydd mm för att få den inställning som passar dem bäst. Att erbjuda denna möjlighet till en låg kostnad ger även extra poäng i BREEAM och liknande. Med enkel och snabb felanmälan med kameran så ökar också feedbacken som gör det möjligt att möta kundens önskemål snabbare och tydligare.
Med analysmöjligheten av all data så genereras en tydligare förståelse för hyresgästens önskemål och därmed kan nöjdheten öka i samförstånd. Antalet felanmälningar etc kan följas över tid etc.

LÄS MER PÅ INOFFIX HEMSIDA

OBS! Appen Inoffix säljs tills vidare som en tjänst i byggprojekt där vi installerar/installerat våra lösningar för inneklimat och solskyddsstyrning. Förhoppningen är att appen skall kunna användas i andra byggnader också framöver.

VI HJÄLPER DIG GENOM HELA PROCESSEN