Lindinvents system för skolor


LINDINSCHOOL

Hej,
Så kul att du hittade hit! Som jag skrev i mitt mail kommer du här att hitta matnyttig information om Lindinvents system för skolor. Vi har valt att kalla det LINDINSCHOOL. Skolan skall ju vara en trevlig och produktiv plats med de bästa förutsättningarna för barn att lära sig nya saker. För att skapa den miljön krävs ett bra inneklimat.

Forskning visar nämligen att barn presterar hela 30%* bättre i klassrum med bra ventilation som håller dem pigga och alerta hela dagen. Totalkonceptet LINDINSCHOOL står för ett perfekt inneklimat i skolmiljöer där alla står som glada, pigga och produktiva vinnare! Dessutom är det snällt både för miljön och plånboken. Titta på filmen så förstår du varför! Du kan även kika på vilka högskolor och och grundskolor våra system sitter i.

Nedan har du dessutom lite annan info som kan vara bra att ta del för att se hur väl vårt system presterar och varför det är så viktigt. Du kan även lära känna oss lite bättre genom att läsa om vad vi gör och vad som är viktigt för oss. Kontakta mig om du vill veta mer.

Alexander Lindberg, Försäljningsingenjör
+46 765 40 85 49
alexander.lindberg@lindinvent.se

Lindinvent
Datavägen 10D
436 32 Askim

VI HJÄLPER DIG GENOM HELA PROCESSEN