Jag vill veta mer om LINDINSCHOOL

Läsåret 2019/2020 fanns det totalt 20 497 förskole-/skolenheter i Sverige (kommunala samt fristående) där 1 586 023* elever vistas varje skoldag. Detta är deras arbetsplats fem dagar i veckan och det är viktigt att de mår bra så att de kan fokusera på skolarbete för att nå sina drömmar om vad de vill arbeta med i framtiden.

Vill du veta mer?

Vi berättar gärna helt förutsättningslöst och alldeles gratis! Ring vår växel så hjälper de dig till rätt person var du än befinner dig i landet 046 -15 85 50. Du kan även maila oss på fsg@lindinvent.se

 

Vill du hellre fylla i formuläret så att vi hör av oss så kan du göra det! Vi spar inga upppgifter i annat syfte än att kontakta dig gällande detta. 

 

 

"Vad vill du bli när du blir stor?". Den frågan har vi alla både ställt och hört med varierande svar. Visste du att det är stor skillnad i effektivitet och produktivitet hos både barn och vuxna om inneklimatet inte håller måttet? Det är faktiskt hela 30%** skillnad vilket i långa loppet innebär en hel del tappad koncentration på ett läsår. Skolåren är viktiga och alla förutsättningar ska finnas för att barn och ungdomar ska suga åt sig all kunskap de får under skoltiden. Då kan de nämligen bli precis vad de vill!

 Även lärare och annan personal vistas i lokalerna och det blir deras gemensamma arbetsplats, måndag till fredag. Det är många barn och de är vår framtid. Det är just därför det är så viktigt att skolan är en trevlig och effektiv plats med de bästa förutsättningarna för barn och ungdomar att lära sig nya saker och utvecklas. Vi är stolta över att säga att vi bidrar till att skapa förutsättningarna för deras framtid!

 

Läs mer om LINDINSCHOOL

 

*Skolverket (https://bit.ly/3qfIJTE) 
**Svensk Ventilation (http://bit.ly/30dtEYi

 

VI HJÄLPER DIG GENOM HELA PROCESSEN