Behovsstyrda fastigheter - ett energieffektivt helhetstänk med vårt system!

Vi fick reda på att du genom SveMas Varumärkesbarometer blev nyfiken på Lindinvent och våra lösningar. Jättekul tycker vi och berättar här lite kort om den hållbara, smart och flexibla helhetslösning vi erbjuder i form av produkter och tjänster. 

 

Varför ska du välja Lindinvent?

Vi arbetar för ett hållbart klimat och energieffektivisering. Det är det vår grundtanke med behovsstyrt inneklimat bygger på. Våra don innehåller sensorer och personräknare som gör att man anpassar tilluft efter antalet personer som vistas i rummet just då. Inte mer och inte mindre. Det är därför våra kunder väljer oss. Vi är kompetenta, innovativa och gör skillnad för klimatet. Dessutom kan vi även behovsstyra belysning och solavskärmning och vår helhetslösning styrs och övervakas enkelt i vårt webgränssnitt LINDINSPECT.  Vårt restbaserade webb-API finns att tillgå om man vill bygga något ovanpå våra lösningar. Det finns även en app för enkel interaktion med fastighetens installationer. 

Arenastaden, Stockholm

Arenastaden, Stockholm

Vårt koncept är prisvinnande. Det syns inte minst i de hundratals kontor, sjukhus och skolor som har våra lösningar. The Edge på Hyllie i Malmö är ett av dem, ett par andra är bl.a Swedbanks, SEBs och TeliaSoneras huvudkontor i Arenstaden i Stockholm, NUS i Umeå och många fler över hela landet. Med våra fem kontorDessutom firar vi i år hela 25 år i branschen så vi vet vad vi pratar om!

 

LÄS MER OM VÅRA OBJEKT HÄR

 

 

Tråd- och batterilös webbvisualiserad belysningsstyrning

Vi vill även passa på att lyfta våra nya lösningar för belysningsstyrning via DALI lite extra för dig. I den lösningen realiserar vi detta enklare, smartare och billigare än tidigare möjligt. Vi har skapat en DALI-master som pratar med vårt webbgränssnitt LINDINSPECT så all belysning kan visualiseras och konfigureras i webbläsaren. Det går snabbt, enkelt och är intuitivt. Med vårt nya konfigureringsverktyg för belysningsregler InControl skapas enkla regler för vilka strömbrytare/sensorer som skall styra vilka armaturer och hur. Det finns även stöd för dagsljuskompensering, scener och tidkanaler mm.

I normala fall hade vi sagt: "Vi träffar dig gärna" och menat det i fysisk form. Idag säger vi: "Låt oss cyberses" för att berätta mer om hur våra lösningar kan hjälpa din fastighet att bli digital, energieffektiv och klimatsmart.

Fyll i formuläret så hör vi av oss och och bokar in ett digitalt möte!

Kontaktformulär

Skriv några förslag på tider så återkommer jag till dig!

VI HJÄLPER DIG GENOM HELA PROCESSEN