Behovsstyrda fastigheter - ett energieffektivt helhetstänk med vårt system!

Vi fick reda på att du genom SveMas Varumärkesbarometer blev nyfiken på Lindinvent och våra lösningar. Jättekul tycker vi och berättar här lite kort om den hållbara, smart och flexibla helhetslösning vi erbjuder i form av produkter och tjänster. 

Varför ska du välja Lindinvent?

Vi arbetar för ett hållbart klimat och energieffektivisering. Det är det vår grundtanke med behovsstyrt inneklimat bygger på. Våra don innehåller sensorer och personräknare som gör att man anpassar tilluft efter antalet personer som vistas i rummet just då. Inte mer och inte mindre. Det är därför våra kunder väljer oss. Vi är kompetenta, innovativa och gör skillnad för klimatet. Dessutom kan vi även behovsstyra belysning och solavskärmning och vår helhetslösning styrs och övervakas enkelt i vårt webgränssnitt LINDINSPECT.  Vårt restbaserade webb-API finns att tillgå om man vill bygga något ovanpå våra lösningar. Det finns även en app för enkel interaktion med fastighetens installationer. 

Vår helhetslösning i närbild

 Vårt huvudkontor i Lund är även vårt testlabb. Där finns alla våra system installerade, ihopkopplade och visualiserade för att vi alltid ska säkerställa leveransen till våra kunder. Hur förklarar man det vi gör och vilka lösningar vi har på ett bra sätt då? Klicka på bilden ovan (och på fullskärmsikonen längst ner till höger så blir det tydligare), då kan du via info points läsa mer om allt som sitter installerat i t.ex. ett cellkontor. Vill du veta mer så klickar du på länkarna. Vill du veta ännu mer är det bara att kontakta oss i formuläret längst ner på sidan.

 

   

 

Våra objekt
Arenastaden, Stockholm

Arenastaden, Stockholm

Vårt koncept är prisvinnande. Det syns inte minst i de hundratals kontor, sjukhus och skolor som har våra lösningar. The Edge på Hyllie i Malmö är ett av dem, ett par andra är bl.a Swedbanks, SEBs och TeliaSoneras huvudkontor i Arenstaden i Stockholm, NUS i Umeå och många fler över hela landet. Med våra fem kontor i Sverige är vi alltid nära dig!

 

LÄS MER OM VÅRA OBJEKT HÄR

 

 

Fyll i formuläret så hör vi av oss och och bokar in ett möte. Vi kan ses både digitalt och IRL, det valet lämnar vi upp till dig.

Kontaktformulär

VI HJÄLPER DIG GENOM HELA PROCESSEN